کوچ کوچ هوتا های چهارمین فیلم شاهرخ خان و کاجول است. این فیلم که یکی از بهترین فیلم های شاهرخ خان محسوب می شود، درباره راهول و انجلی، دو دوست دانشگاهی است که پس از عاشق شدن راهول و ازدواج با زن دیگری، از هم جدا می شوند. بعدها همسر راهول فوت کرد و او را به همراه دخترشان به نام انجلی گذاشت. انجلی متوجه می شود که به خاطر دوست دوران کودکی پدرش، نام او را انجلی گذاشته اند، بنابراین تصمیم می گیرد پدر و عشق قدیمی اش را به هم نزدیک کند.
سلمان خان نامی آشنا نه تنها در مرزهای هند بلکه در سراسر جهان است و برخی از بهترین فیلم های او توسط شاهرخ خان و طرفداران فیلم هندی در اکثر نقاط جهان دیده شده است. این شاهرخ خان بود که سینمای تجاری بالیوود را در اوایل دهه 1990 به جهان برد و به نامی بزرگ با کاریزمای و جذابیت اصلی در سراسر جهان تبدیل شد. شاهرخ خان اگرچه به صورت کلیشه ای به عنوان یک قهرمان رمانتیک به تصویر کشیده شد، اما کار خود را به عنوان یک ضدقهرمان در سینمای هند آغاز کرد و در برخی از فیلم های اولیه خود نقش های شرورانه ایفا کرد.
ویر-زارا (2004)
شاهرخ خان در این فیلم نقش کاپیتان ویر پراتاپ سینگ، افسر نیروی هوایی هند را بازی می کند که عاشق دختری پاکستانی به نام زارا می شود. این فیلم عاشقانه حماسی یکی از بهترین فیلم های شاهرخ خان است که به نوعی سعی در ایجاد پلی بین دو کشور همسایه اما متخاصم دارد که قبلا بخشی از یک کشور مشترک بودند اما با جنگ بزرگی که به تازگی به پایان رسیده است ویر و زارا از هم جدا می شوند. قبول کردند که عشقشان را قربانی کنند، اما بعداً ویر به اشتباه به عنوان یک جاسوس هندی به عنوان بخشی از یک توطئه توسط نامزد زارا دستگیر شد. بنابراین، ویر 22 سال بعد را در یک زندان پاکستان گذراند.
در این میان نوبت به یک وکیل پاکستانی به نام سامیه می رسد که مسئولیت پرونده ویر را بر عهده دارد و تمام تلاش خود را می کند تا او را آزاد کند، بنابراین ویر و زارا دوباره با هم ملاقات می کنند. این فیلم احتمالاً تنها فیلمی است که شاهرخ خان خودش نقش های کوچکتر و بزرگتر را بازی می کند. فیلم هندی یک موفقیت تجاری بود و یک هفته پس از اکران خود به پرفروش ترین فیلم تبدیل شد. Zindagi عزیز (2016)
زندگی عزیز یک فیلم درام و یکی از بهترین فیلم های شاهرخ خان است که به زندگی فیلمبرداری به نام کایرا می پردازد که پس از کشف رابطه جدید همسر سابقش با زن دیگری، زندگی اش به کلی تغییر می کند. به همین دلیل این زن به خانه پدر و مادرش باز می گردد و زندگی ناخوشایندی را سپری می کند. شاهرخ خان در این فیلم نقش دکتر جهانگیر خان روانشناس را بازی می کند که سعی دارد به کایرا کمک کند. اگرچه بازی های بازیگران نقدهای مثبتی از سوی منتقدان دریافت کرد، اما بازی کنترل شده و خاص شاهرخ خان به عنوان یک روانشناس برجسته است. این فیلم در مجموع در 14 رشته نامزد جایزه بهترین فیلم سال هند شد و متاسفانه هیچ جایزه ای را از آن خود نکرد.
Never Haan Never Na (1̱9944̱)
در یکی از بهترین فیلم های شاهرخ خان، او نقش سونیل را بازی می کند، پسر بی حوصله ای که عاشق آنا می شود که با اوست. اما آنا با دوست دیگری به نام کریس در ارتباط است. وقتی سونیل متوجه میشود، برای اینکه آنا را از کریس دور کند، دست از کار نمیکشد، که در نهایت آنا را از او دور میکند. این درام عاشقانه شاهرخ خانی را به تصویر می کشد که ارزش های اخلاقی متناقضی دارد و برای رسیدن به هدفش از دروغ گفتن ابایی ندارد. اگرچه این فیلم دهه 90 با دیگر فیلم های کلاسیک شاهرخ خان فاصله زیادی دارد، اما از نظر طرفدارانش یکی از محبوب ترین فیلم های اوست. علاوه بر این، Kabhi Haan Kabhi Na برنده جوایز بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد در سی و نهمین دوره جوایز Filmfare شد.
دار (65)
فیلمی که نقطه عطفی در بازیگری شاهرخ خان شد فیلم درر بود و هنوز هم یکی از بهترین فیلم های او محسوب می شود. او در این فیلم نقش یک مرد جوان ناپایدار و خطرناک به نام راهول را بازی می کند که شیفته زنی به نام ان است تا جایی که او را تحت تعقیب قرار می دهد و سعی می کند نامزدش را نابود کند تا بتواند او را داشته باشد. خان برای به تصویر کشیدن یک شخصیت بسیار نفرت انگیز و ترسناک مورد قدردانی قرار می گیرد، بنابراین برخی از اقدامات و حرکات او هنوز توسط راهول در بین مخاطبان به یادگار مانده است. این فیلم هندی در 9 رشته نامزد جوایز فیلم هند شد و برنده سه جایزه از جوایز ملی فیلم هند و جوایز فیلم فیر شد.
اشتراک گذاری (1398)
به عنوان یکی از بهترین فیلم های شاهرخ خان؛ تریلر عاشقانه Dil Se داستان عشق غم انگیز عمار، گوینده اخبار رادیو، و مگنا، زنی مرموز را روایت می کند که او را در ایستگاه راه آهن ملاقات می کند. عمار که توسط مگنا رها شده و طرد شده است، قصد دارد با دختر دیگری به نام پراتی ازدواج کند. این فیلم به دلیل ارجاعاتش به رویدادهای تاریخی و پایان اوجش در سراسر جهان مورد تحسین قرار گرفت. همه آنها توانستند نقش شاهرخ خان را در نقش اصلی داستان بازی کنند و او موفق شد شخصیت های دلخراش اما قهرمان را بازی کند. Dil Se فیلم مورد تحسین منتقدان و برلیناله قرار گرفت. چهل و ششمین دوره جوایز ملی فیلم هند؛ نکات مهم در چهل و چهارمین دوره جوایز فیلم فیر و جوایز فیلم.
بازیگر (1993)
بازیگر یک داستان انتقامی قدرتمند و یکی از بهترین فیلمهای شاهرخ خان، داستان آجی شارما را روایت میکند که پدرش توسط افسری به نام مادان چوپرا مورد خیانت قرار میگیرد و او همه چیز را به پدر شارما میبرد و او را به دست میآورد و ثروتش را از او مید. و در نهایت به جای موقعیت خود به یک تاجر ثروتمند تبدیل شد. پدر آجی به دلیل خیانت مدان دچار سکته مغزی شد و درگذشت و آجی و مادرش را در فقر شدید رها کرد. آجی به سیما دختر چوپرا نزدیک می شود و قصد دارد از طریق او از پدرش انتقام بگیرد. او بعداً نام خود را تغییر داد و خواهر کوچکتر چوپرا به نام پریا را جلب کرد، اما بعداً آن دو بسیار علاقه مند شدند.
آجی همچنان توجه مادان چوپرا را به خود جلب می کند که از هویت واقعی آجی بی خبر است. و سپس آجی موفق می شود همه چیزهایی را که پدرش سال ها پیش از دست داده است پس بگیرد. خان در این فیلم ترسناک نقش یک قاتل خونسرد را بازی می کند که بعد از درر یکی دیگر از نقش های ضدقهرمانی شاهرخ خان بود. بازیگر در مجموع با استقبال خوبی از سوی منتقدان مواجه شد و در سی و نهمین دوره جوایز فیلم فیر چهار جایزه از جمله بهترین بازیگر مرد برای شاهرخ خان به دست آورد.